Ei sen enempää eikä vähempää kuin tervetuloa!

         

Kuvassa näette uusimman, ja ah, ehkä rakkaimman teemukini! Se on sellaista sorttia, että siihen voi liidulla kirjoittaa mitä haluaa. :) Paketissa tuli myös mukana Liptonin valkeaa sekä kultaista  teetä. Kyllä, mutta päästäkseni asiaan, DCOT on blogi, jossa pyrin mietiskelemään asioita, vähän niin kuin istuisin ystävän kanssa teekupposella ja juttelisin niitä näitä. Tänään teevuorossa oli klassikko, English breakfast tea.

Tänään oli satanut (taasen) lunta. Oli mukava herätä ja katsoessaan ulos nähdä luminen etupiha, mutta ah ja voih, haravointi ei enää ollutkaan niin helppoa. Heräsin nimittäin kello kahdeksan, ja vasta sitten älysin kellon olevan seitsemän uutta aikaa. Nice. No, eipähän siinä, ehdin hyvin ulkoilla ennen ruuanvalmistusta. Kuka muuten on keksinyt, että juuri kun olet saanut haravoitua, rupeaa se koivu joka on täynnä lehtiä pudottamaan niitä tasaiseen tahtiin? Olisi tämäkin voinut jäädä keksimättä. ;)

Koska olen opiskelija, tulee sellaista "oikeaa" ruokaa valmistettua hyvinkin harvoin. Tarkoitan tällä siis sitä, että yleensä tyydyn syömään leipää, tai lämmittämään jotain ei niin terveellistä mikroeinestä. Tänään kuitenkin yllätin sekä itseni että vatsani, ja tein lihapullia&perunamuusia. Namnam! Vaikka olen edelleen sitä mieltä että äidin tekemät lihapullat ovat vain jotain niiin parasta, että niitä ei voita  mikään.

Taas kerran ajauduin miettimään miesasioita. Olen sinkku, ja nyt muutettuani yksin uuteen (vaikkakin kohtuullisen tuttuun kaupunkiin) on poikaystävän saaminen jotenkin "must"-juttu minulle. Epäilen vain, että minun elintavoillani sekä periaatteillani ei ole helppoa löytää miestä. Ai että mitkäkö ne periaatteeni sitten ovat? Ensinnäkään, en juo ollenkaan (siis no tottakai teetä, maitoa, mehua, limpparia ja vettä, ni vet...) enkä tupakoi. Liikun mielelläni, sekä luonnossa että taajama-alueella, ja nautin myös retkeilystä. Uskallan ainakin mielestäni olla oma itseni, ja jotenkin tuntuu että se ei ole kaikille helppo pala purtavaksi. Lisäksi vaatimaton (krhm,köh köh) tai taitaa olla miltei mahdoton kenenkään täyttää tuota seuraavaa listaustani, vai mitä mieltä olette?

Etsin siis poikaystäväkseni sellaista Olavi Uusivirran tyyppistä renttua, joka olisi kuitenkin samalla luonnossa liikkuva herrasmies. En panisi pahitteeksi, jos hänellä olisi Bruce Williksen karisma, Ilkka Alangon bassoääni (sekä se ihana falsetti) sekä Ismo Alangon loistavat lyyriset lahjat. (Ystävänpäivä- sekä merkkipäivärunoja varten, tietty... :D ) Niin ja toiveissa olisi myös Owen Wilsonin veijarimaisuuden ja huumorin lisäksi Owenin hiukset, sekä Jamie Cullumin musikaaliset lahjat. Ovatkohan toiveeni hiukan epärealistiset?! :D Mutta aina pitää yrittää, sanoi mummo lumihangessa!

Nyt näyttää siltä että tee on tältä päivältä mukista loppu, mutta katsellaan milloin seuraavan kerran teepannu rupeaa porisemaan. Nautinnollisia teehetkiä!

Epeson