Teepannu piti laittaa porisemaan tänäänkin, toivottavasti en ole kipeytymässä! Päähän koskeen ja paleltaa. Hmph! :/  Itsehän olen siis sellaista sorttia, että sairastan harvoin, mutta kun tauti iskee niin se pysyy kyllä minussa pitkään! Keittelin tuossa vettä ja päätin kokeilla tuollaista irtopussia, joka on teepurkissani lojunut jo kohta puoli vuotta. Rainbown hedelmäinen tee (tai, no, yrttijuoma kuten paketissa taidettiin väittää) tuoksui lähinnä esanssille, mutta maku olikin sitten yllättävän hyvä, mutta iso paketti tätä ei ole kuitenkaan toiveissa... :D

  

Kuten näette, kirjoittelen tätä teemuki kourassa huopaan kääriytyneenä. Kouluhommiakin on vielä ihan mukavasti tälle illalle, mutta ne ovat onneksi suhteellisen nopeatekoisia. Se hyvä puoli ammattikorkeakouluopinnoissa on, että joka illalle ei ole läksyjä .Tottakai niitä on hyvä tehdä tasaiseen tahtiin, mutta periaatteessa illat ovat kohtuullisen vapaita.

Eräänä koulutehtävänä meillä oli musiikkiterapiatehtävä. Rupesin itsekseni ajattelemaan, miten terapeuttista se musiikki ihan oikeasti onkaan. Itselleni se on kyllä todella hyvä "pakokeino" arjesta ja arjen ongelmista. Mitä teen kun olen iloinen? Laitan musiikkia soimaan. Entäs miten toimin kun olen surullinen? Laitan musiikkia tällöinkin soimaan. Olipa tilanne mikä tahansa, kyllä musiikki soi aina taustalla. Luinpa sitten kokeisiin tai fiilistelin itsekseni teemukin äärellä kynttilänvalossa, musiikki on aina läsnä.

Ehdottominta lempimusiikkiani tällä hetkellä on Neljän Ruusun tuotanto (erityisesti nyt iskee Energiaa-remixit sekä 4R, englanninkieliset Ruusut), Ilkka Alangon soololevy sekä Ismo Alangon tuotanto (lähinnä 90-lukulainen). Sulan aina kuullessani Ilkan bassoäänen, saati sitten Vaasankatu-biisin falsetit. Oijoijj! <3 Myöskin Ismon ja Ilkan lyriikat saavat miettimään asioita todellakin uudelta kannalta.

Muita lempiartistejani kautta aikojen ovat Olavi Uusivirta, Kalle Löfström, Anna Puu, Iron Maiden, Muse, Guns n' Roses sekä Jenni Vartiainen. Toisia artisteja kuuntelen puhtaasti biisien sävelkulkujen ja tunnelmien takia, kun taas jotkut biisit ovat jotain parasta pelkästään sanojen perusteella jotain niin parasta.

Nyt alkaa tee jo hiukan jäähtymään (no, kylmäähän tuo jo taitaa olla) joten taidan tästä liikkua koulutehtäviä päin. Laitetaan pannu taas porisemaan, kunhan aikaa on! :) Inspiroivaa syksyä!

Epe <3