Ah te armaat, nyt se on ohi! Viimeiset kaksi viikkoa Epe on lukenut vain ja ainoastaan tätä kirjaa, ja nyt sen luku-urakka on ohi! Viimeisetkin sanat, pisteet ja pilkut - luettu! Sosiaalialan palvelujärjestelmätentti odottaa perjantaina (iiiks) mutta sinnekin on paljon mukavampi mennä kun tietää että viimeinen ilta tarvitsee pyhittää vain ja ainoastaa kertaamiselle! :D Ei tarvitse enää hiki hatussa lukea viimeisiä sivuja ja ajatella että kertaaminenkin olisi ihan hyvä juttu. Jeij, teetä koko maailmalle! (ja sitä parasta plaatua! ;D )

Teestä puheenollen, sitä en ole ehtinytkään keittelemään vähään aikaan! Tuntuu että ennen tenttikirjan lukemista sen nauttiminen olisi aiheuttanut somnius absolutiusta, ja eihän siinä tapauksessa lukemisesta tule oikeasti yhtikäs mitään! Muutaman kerran olen itseäni hemmotellut ja keittänyt tuota edellisessä postauksessani hehkuttamaani lyx-teetä. Oh ja ah!

Ja sitten, pakko vielä tähän kertoa aivan ihanasta hemmotteluillasta jonka itselleni järjestin.

a.) Unohda se valtava tiskivuori, roskakasat nurkissa ja likaiset vaatteet pyykkikorissa. Ne eivät ole sieltä karanneet, eivätkä tule karkaamaankaan. (ainakaan ihan heti)

b.) Laita teepannu hellalle (xtreme oloissa tulelle) ja etsi lempimukisi kaapista. Etsi myös valmiiksi jo teepussi-parhainta plaatua, förstås!

c.) Kerää pöytään kaikkea hyvää syömistä! Itseltäni löytyi voileipiä, joulutorttuja sekä piparkakkuja.

d.) Sammuta kaikki valot, ja laita palamaan vain muutama kynttilä. Älä leiki tulella ja muista paloturvallisuus! ;)

e.) Laita soimaan jokin ihana kappale, ja laita se toistolle. Itselläni on toiminut totaalisen upeasti Ismo Alangon Ehkäpä elämä onkin vain sitä miltä tuntuu, lötyy levyltä Sisäinen solarium.

f.) Istu pöydän ääreen, nauti teetä sekä hyvää syömistä ja unelmoi. Tai haaveksi. Tai lue vaikka Akuja. Mutta tärkeintä on, että keskityt vain itseesi, ja annat itsellesi aikaa.

Tekee muuten yllättävän hyvää silloin tällöin! :)

Kauniita ajatuksia toivotellen

<3 Epe