Mielissäni olen katsonut tuota kävijälaskuria täällä sivuillani! Vaikka se ei pitäisikään paikkaansa (eikös noissakin ole niitä jotain jippoja?) niin kävijämäärä on tasaiseen tahtiin lisääntynyt. Kiitos siitä!

Kuinka monella teistä lukijoistani on muuten facebook-profiili? Minulla on, ja aina joskus sitä rupeaa ihmettelemään, miten siihen oikein koukuttuikaan loppujenlopuksi. Tai no, koukuttuminen on ehkä hieman vääränlainen sana, sillä pystyn tulemaan toimeen ilman fb:ssä käyntiä pitkiäkin aikoja. Ennen olin kaikenlaisia yhteisöpalveluja (artistien foorumeita lukuunottamatta) vastaan, ja ajatus jostain irc-galleriasta sai minut vain naurahtamaan ja ajattelemaan ettei siinä ole mitään järkeä! Mutta fb:stä olen kyllä tietyllä tavalla pitänyt. Siinä saa kuitenkin säilytettyä yksityisyytensä kohtuullisen hyvin, vaikkakaan toimivat yksityisyysasetukset eivät ole ikinä satavarmoja.

Tietyissä kohdissa rupeaa aina miettimään monta kertaa ennenkuin klikkaa sitä ok- tai hyväksyn-nappia. Esimerkiksi tuntemattomilta tulevat kaveripyynnöt. Aina on mahdollisuus poistaa henkilö kavereista, jos et vain jostain syystä enää jaksa hänen juttujaan tai hänen käytöksensä sinua kohtaan netissä rupeaa muuttumaan uhkaavaksi. Myös täydellinen blokkaaminen tälläisten henkilöiden kohdalla onnistuu, ja siksi houkutus lisätä tuntemattomia kavereiksi on suuri. Tässä tänä iltana sain viestin eräältä henkilöltä, joka tuntuu olevan ihan asiallinen ja ns."normaali", mutta netissä kun kaikki on vain niin mustavalkoista, mitä oikea elämä ei ole. Viestittelimme aikamme ja lopuksi hän mainitsi että voisin lisätä hänet meseen tai bookkiin. Painiskelen nyt ajatuksen kanssa, lisäänkö hänet vai enkö. Hänen profiilistaan näkee vain kuvan ja sivut ellei ole hänen kaverinsa, eikä mitään muuta.

Mitäpä mieltä olette hyvät lukijat, minkälaisia kokemuksia teillä on nettituttavuuksista, ja miten menettelisitte tilanteessani? :)

Seuraavalla kerralla jotain 'kevyempää' juttua. Ja jos sitä pääsisi vielä siihen alkuperäiseen ajatukseen eli teehen kiinni... ;)

Kauniita kevätpäiviä ja vielä lisäksi oikein hyvää ystävänpäivää!

<3 Terkuin Epe