Todellakin tavallisesta poiketen Epe nautiskeli teetä heti aamusta! :) Ikinä ennen en ole tuotakaan harrastanut, sillä mielestäni tee on ehdottomasti iltajuoma. Mutta kerta se on ensimmäinenkin... ;)

Koulu on ruennut jo helpottamaan vähitellen, ja tästä eteenpäin keskityn lähinnä viimeisten kirjallisten rästitöiden kirjoittamiseen (on elämänkertaa, reflektiopäiväkirjaa, luovien oppimispäiväkirjaa sekä kirjettä tuutorille) :D Lisäksi yritän, huom.yritän väkertää joulukortteja, tehtävänä vielä sellaiset 20kpl. Toivottavasti niistä tulee ihan viisaan näköisiä, tyytyväinen olen näihin valmiisiin kuitenkin ollut! :)

Ihanaa kun kohta on itsenäisyyspäivä! Miulle taite joulun odottamiseen on aina itsenäisyyspäivä, joulukuun alkupäivät menevät vielä ihan samalla painolla kuin marraskuu. Itsenäisyyspäivä on ollut miulle aina tärkeä juhla, ja siihen liittyy paljon erilaisia muistoja. Nyt uudella opiskelupaikkakunnalla ei ole enää samanlaisia lippukunnan soihtukulkueita kuin kotipaikkakunnallani, mutta tämän sijaan aion käydä huomenissa todella pitkällä, rauhallisella kävelyllä.

Pidän pitkien ja rauhallisten kävelylenkkien tekemisestä kameran kanssa. Tällöin tapanani on aina haaveilla, unelmoida ja vain olla itsekseni. Laitan puhelimeni kiinni tai äänettömälle, ja jätän suosiolla mp3-soittimeni kotiin. Kuuntelen vain metsän ja luonnon ääniä. Ja toivottavasti keli suosisi, niin saisin kuvailtua hieman lisää joulukorttikuvia! :)

Mutta oheisen kuvan (vaikkakaan se ei laadultaan mitään toppenia olekaan) toivottelen teille oikein ihanaa joulunalusaikaa ja jännittävää joulun odotusta! :)