Hei kaikille täältä todella lämpimästä Pohjois-karjalasta! :D

Kesä tuli tänne muutama päivä sitten, ja nyt on lämpöä riittänyt vaikka muille jakaa! Tänäänkin mittari näytti aamulla kahdeksan aikaan jo +20 astetta, ja aamupäivällä lämpötila kohosi 11 aikaa jo +25. Lähdin pyöräilemään keskustaan ja käymään asioilla, ja palatessani kotiin lämpömittari näytti varjossa jo +28 astetta! :D Ei ihme että lämmin meinasi tulla, vaikka olinkin varustautunut farkkucapreilla sekä hihattomalla paidalla. ;)

Olinkin sitten astetta visaampi lähtiessäni käymään lähikaupassa kotiuduttuani, vaihdoin farkut nimittäin väljähköksi farkkuhameeksi. Jo helpotti! :) Lisäksi olin iloinen saadessani pitkään odottamani hupparin ja huivin, jotka ostin eräältä kaveriltani. :)

Mitäs muuta, teepannu on ollut hyllyllä nyt hieman aikaa, lukuunottamatta koulun teepannua jota jouduin verottamaan pidemmänkin aikaa orastavan kurkkukivun sekä yskän vuoksi. Miltei jokainen kevät saan jonkinasteisen köhänuhan, mutta tänä vuonna se onneksi jäi todella pienoiseksi. :D

Tässäpä taitaa olla tärkeimmät kuulumiset tällä erää, vielä pitäisi muutama viikko jaksaa koulussa jotta saisi sitten hyvillä mielin lähteä kesälomille! :)

Kauniita ja lämpimiä kesäpäiviä kaikille! (minusta nyt saa jos toivottaa kesää ;D )

Epe <3